Kutsu ylioppilaaksitulomme 50-vuotisjuhlaan

 

Tervetuloa  yhteiseen 50-vuotisjuhlaamme, jota vietetään perjantaina 13.5.2011 Katajanokan Kasinolla, Laivastokatu 1. Aloitamme kello 18, mutta baariin voimme kokoontua jo kello 17:sta alkaen. Alkajaisiksi kohotamme yhteisesti maljan, minkä jälkeen siirrymme pöytiin. Tarjolla on pääruoaksi kala-, liha- tai kasvisvaihtoehto ja tietysti erikoisruokavaliota noudattaville omat mahdollisuudet. Illalliskortin hinta, johon sisältyy alkumalja ja kolmen ruokalajin menu sekä naulakkomaksu, on 65 €.

 

Ohjelmassa on musiikkia sekä kaksi pyydettyä puhetta, lämpimän ruoan jälkeen sana on vapaa. Toivomme puheenvuoroja! Pukukoodina on tumma puku tai smokki.

 

Juhlassa julkistetaan Oraan paluu 2. Toivoisimme teidän tilaavan ja maksavan lehden ennakkoon, jotta voimme selvittää kirjapainolaskun. Lehti, joka sisältää runsaasti luettavaa sekä paljon kuvia, on hinnaltaan 19 €, ennakkotilaajalle kuitenkin 17 €.

 

Tilaisuudessa pyörii kolme DVD:llistä videoita aikaisemmista tapaamisistamme, mutta ottakaa mukaan myös omia kuvia ja videoita, sillä tarkoituksena on tehdä yhteinen tallenne, jota voimme itse kukin tilata.

                                           

50-vuotisylioppilaat on usein kutsuttu koulujen keväiseen ylioppilasjuhlaan, mutta koska tämä ei ole tilanpuutteen vuoksi mahdollista, meille tarjotaan kahvit koululla 25.5. klo 15. Mennään sinne sankoin joukoin! Osoite on Isonnevantie 8.

 

Muistutamme myös SYK:n 125-vuotisjuhlista, jotka pidetään 14.5. klo 16.30 Finlandia-talolla ja joista saa tietoa osoitteesta  www.syk.fi/juhlailmoittautuminen sekä juhlakirjasta, jota voi tilata osoitteesta http://www.syk.fi/juhlakirjatilaus.

 

Omaan juhlaamme liittyvistä asioista tiedotetaan tästä lähtien verkossa osoitteessa  www.jkt.fi/SYK1961.htm. Sivuston löytää myös kirjoittamalla Googleen ”SYK 1961”.

 

Järjestelytoimikunnan puolesta toivotamme kaikki sydämellisesti tervetulleiksi – otetaan ylioppilaslakki mukaan!

 

Iiro Hirvensalo Helena Kirves Erkki Pätiälä Ritva Rouhunkoski Mirja Saari Jyrki K. Talvitie

 

Ilmoittautumiset ja Oraan paluu 2:n tilaus

Nimi:

Osallistun illalliselle (65 €) ja valitsen

(  ) liharuoan

(  ) kalaruoan

(  ) kasvisruoan

Erityisruokavaliostani johtuen toivoisin ____________________

 

Tilaan lehden Oraan paluu 2 (à 17 €) (  ). Lehti jaetaan juhlassa ja postitetaan poissaoleville.

Ilmoittaudun  SYK:n tarjoamille jorssikahveille 25.5. klo 15 (  ). Tilaisuus on maksuton.

 

Palautus: hkirves[at]welho.com tai Dagmarinkatu 8 C 39, 00100 Helsinki (puh. 0400 308240). Pyydämme vastauksianne 15.4.2011 mennessä ja samanaikaisesti maksuja Sampo Pankin tilille 800037-10165199 (SYK-ylioppilaat 1961). Olisi hyvä, että myös ilmoittaisitte esteestä.

 

Palaa etusivulle