TIETOTEOS CONSULTOR OY

Antti Syvälahti

 

MOOTTORIURHEILU VEI MIEHEN

2002

 

Autourheilun Kansallisen Keskusliiton legendaarinen pääsihteeri Suomen autourheilun uskomattoman menestyksen vuosilta 1960-luvulta 1990-luvulle kertoo elämänsä tarinan, jota ovat sävyttäneet kokemukset sekä kaksi- että nelipyöräisten maailmasta. Antti Syvälahti oli mukana kilpailijana trialin alkuvaiheissa ja voitti siinä lajissa Suomen mestaruuden. Autolla hän ajoi 15 vuotta myöhemmin taitoajon Suomen mestaruuden. Taitoajaja vailla vertaa siis! Taidokasta tasapainoilua ja hallittua suoritusta tarvittiinkin Suomen autourheilun järjestöelämän kehittämisessä samalla, kun suomalaisten maailmaa hämmästyttänyt menestys teki autourheilusta suorastaan kansallisurheilulajimme.

Autourheilussa suomalaiset ovat voittaneet jaossa olleista 76 maailmanmestaruudesta peräti 15. Tämän ansiosta Suomi on maailmantilastossa ykkösenä! Lähes katkeamaton mitaliketju sai alkunsa vuonna 1981, kun Ari Vatanen voitti rallin maailmanmestaruuden.

Antti Syvälahti on seurannut läheltä, kuinka kaikki tämä tapahtui.

Kirjan sivuilta tulee tutuksi myös se Antti Syvälahti, joka ei ole näkynyt julkisuudessa. Perhe, purjehdusharrastus, Andalusian automatkailu ja asettuminen eläkepäiviksi Espanjaan saavat osansa. Andalusian ajokokemukset käyvät suorastaan matkaoppaaksi.

 

431 sivua

 

ISBN 951-8919-53-4

TIETOTEOS CONSULTOR OY

PL 22, 02881 VEIKKOLA

PUHELIN (09) 2564475

TELEFAX (09) 8136361

 


 

Tilauslomake

Paluu ajankohtaista -sivulle